Regels:

Slechts woorden met 2 of meer tekens worden geaccepteerd. Max 200 tekens. Spaties worden gebruikt om woorden te splitsen, "" kan worden gebruikt om naar een complete string te zoeken. AND, OR en NOT worden gebruikt als operatoren. +/|/- komen overeen met de operatoren AND, OR en NOT. Alle gezochte woorden worden omgezet naar kleine letters.

Willems boven-leeuwen

dekleidingsystemen

 • Willems Piping & Equipment heeft vanaf 1987 vele succesvolle projecten gerealiseerd

  Willems Piping & Equipment heeft sinds 1987 vele succesvolle projecten gerealiseerd met de aanleg van dekleidingsystemen op binnenvaartschepen. Van engineering tot en met realisatie zijn de projecten naar volle tevredenheid van de klanten gerealiseerd. De vervaardiging en ingebruikname van technisch hoogwaardige systemen zijn een specialisme geworden waar we trots op zijn.

   

  De kernwaarden van Willems Boven-Leeuwen – vakmanschap, innovatie, creativiteit en flexibiliteit – worden hierbij optimaal ingezet. De korte en directe communicatielijnen worden door de opdrachtgevers als zeer positief ervaren. De kennis en ervaring op het gebied van dekleidingsystemen zijn ook succesvol gebruikt om de lading aan land te brengen (laad- en lossystemen) of op land over te slaan (overslagsystemen).

   

  Toepassingen waarin Willems RVS Aluminium BV dekleidingsystemen heeft gerealiseerd zijn:

  • Zuurtankers
  • LPG – LNG tankers
  • Visceuze vloeistoffen (dubbelwandig verwarmde leidingen)

   

  Willems PipingEquipment flyer