Regels:

Slechts woorden met 2 of meer tekens worden geaccepteerd. Max 200 tekens. Spaties worden gebruikt om woorden te splitsen, "" kan worden gebruikt om naar een complete string te zoeken. AND, OR en NOT worden gebruikt als operatoren. +/|/- komen overeen met de operatoren AND, OR en NOT. Alle gezochte woorden worden omgezet naar kleine letters.

Willems boven-leeuwen

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Graag bouwen wij samen met onze klanten aan een duurzame toekomst

Willems Boven-Leeuwen wil op het terrein van duurzaam ondernemen een inspiratiebron zijn voor klanten, medewerkers en de maatschappelijke omgeving. Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk uitgangspunt in de bedrijfsvoering en in de producten en adviezen van Willems.

 

Samen met onze klanten willen we ons inzetten voor de duurzaamste oplossing bij het realiseren van projecten.

 

Goede arbeidsomstandigheden ziet Willems als essentieel voor de veiligheid, gezondheid en het welzijn van haar medewerkers. Het project duurzame inzetbaarheid (van het personeel) is een speerpunt in het beleid.

 

Ook het milieubeleid van Willems vormt een integraal onderdeel van het bedrijfsbeleid en weegt minstens even zwaar als andere beleidsaspecten.

 

Uitgangspunt hierbij is het voorkomen van milieuschade en het minimaliseren van verspillingen aan materiaal, tijd en energie.

 

In dat kader hebben we recent ook een volledig elektrische auto aangeschaft om de ritten van ons personeel zo milieuvriendelijk te laten verlopen. Ook zijn er op ons terrein laadpalen aanwezig voor onze gasten.

In de loop van 2018 zullen er 2.000 zonnepanelen worden gemonteerd op de daken zodat onze constructies op zonnestroom worden gelast! Hoe kan het duurzamer!