Regels:

Slechts woorden met 2 of meer tekens worden geaccepteerd. Max 200 tekens. Spaties worden gebruikt om woorden te splitsen, "" kan worden gebruikt om naar een complete string te zoeken. AND, OR en NOT worden gebruikt als operatoren. +/|/- komen overeen met de operatoren AND, OR en NOT. Alle gezochte woorden worden omgezet naar kleine letters.

Willems boven-leeuwen

Over Ons

“Het streven van Willems is om de verwachtingen van de klant waar te maken en zelfs te overtreffen.”

Wat doet Willems Boven-Leeuwen?

Willems maakt het verschil met creatieve oplossingen bij de realisatie van projecten. Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn gewaarborgd, mede door de EN ISO 9001, EN 1090-1, EN ISO 3834-2 en VCA** certificeringen. Het vakmanschap borgt Willems door continue scholing en certificering van haar medewerkers. De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van Willems.

 

Hoe doet Willems Boven-Leeuwen dat?

De klanten van Willems en hun opdrachten staan altijd centraal. Willems staat bekend om zijn oplossingsgericht denken en handelen. De medewerkers va Willems zijn betrokken bij de klanten en projecten, en de projectleiders zijn van van begin tot einde en aanspreekpunt voor de klant en verantwoordelijk voor hun tevredenheid. De door Willems gehanteerde projectmatige aanpak wordt gekenmerkt door borging van alle projectstappen en de directe communicatie met alle partijen. Samen met haar relaties verbeterd Willems continu haar dienstverlening, zodat een solide basis aanwezig is voor een langdurige samenwerking.

 

Bij Willems heeft u contact met een technisch adviseur in plaats van met een verkoper!

Willems Boven-Leeuwen ondersteunt haar klant met raad en daad bij haar nieuwbouwplannen en/of onderhoudsprojecten. Hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe eerder u profiteert van onze ervaring en kennis. De technische adviseurs van Willems kunnen hun maximale toegevoegde waarde inbrengen wanneer u hen al bij het ontwerpproces betrekt. Dat is wat Willems Boven-Leeuwen bedoelt met meedenken met de klant. 

 

Dit is wat Willems Boven-Leeuwen bedoelt met samenwerking!

Met de klant meedenken vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Samenwerken met Willems betekent dat u kunt rekenen op één van onze kundige en ervaren projectleiders als uw vaste contactpersoon. Hij coördineert alle diensten en disciplines die nodig zijn om al uw vragen te beantwoorden en om uw opdrachten vlot, efficiënt en economisch te realiseren. Dat is wat Willems Boven-Leeuwen bedoelt met samenwerking.