Regels:

Slechts woorden met 2 of meer tekens worden geaccepteerd. Max 200 tekens. Spaties worden gebruikt om woorden te splitsen, "" kan worden gebruikt om naar een complete string te zoeken. AND, OR en NOT worden gebruikt als operatoren. +/|/- komen overeen met de operatoren AND, OR en NOT. Alle gezochte woorden worden omgezet naar kleine letters.

Willems boven-leeuwen

BIM

“Samen werken in één model is de toekomst.”

Willems heeft veel ervaring met het werken in BIM (Building Information Modeling). 

 

Bij BIM werken alle in het proces betrokken partijen, zoals naast de staalaannemer bijvoorbeeld de betonaannemer en de installateur, in het zelfde model. Alle relevante informatie wordt gedurende het bouwproces opgeslagen, gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Alle bij het bouwproces betrokken partijen werken met dezelfde informatie en zien dus van elkaar wat er gebeurt. De informatie is continu beschikbaar en altijd actueel. Zo kan in het voortraject al worden gecontroleerd dat er geen clashes optreden en daarmee wordt een beter proces in de uitvoering bereikt.

 

Problemen die aan het licht komen in het digitale model laten zich gemakkelijker en goedkoper oplossen dan problemen die in de bouw optreden!

 

Willems Boven-Leeuwen heeft vele jaren ervaring met ’Bimmen’ en heeft de software en kennis in huis die Building Information Modeling ondersteunen.