Regels:

Slechts woorden met 2 of meer tekens worden geaccepteerd. Max 200 tekens. Spaties worden gebruikt om woorden te splitsen, "" kan worden gebruikt om naar een complete string te zoeken. AND, OR en NOT worden gebruikt als operatoren. +/|/- komen overeen met de operatoren AND, OR en NOT. Alle gezochte woorden worden omgezet naar kleine letters.

Willems boven-leeuwen

LEAN

“We leren van elk project dat we hebben gerealiseerd en willen het de volgende keer nog beter doen.”

Willems Boven-Leeuwen omarmt het LEAN-principe als onderdeel van het bedrijfsbeleid.

 

 Doel van LEAN is het voorkomen van verspillingen met als uitgangspunten: 

 

  1. Verbeteren van de efficiëntie is alleen verstandig wanneer dat direct verbonden is met het verlagen van kosten. Om dit te bereiken moeten we beginnen met alleen dat te doen wat nodig is en dat met een minimum aan menskracht.
  2. Kijken naar de efficiëntie van iedere medewerker en van elk proces. Vervolgens kijken naar de medewerkers als groep, en dan naar de efficiëntie van de gehele organisatie en alle processen. Efficiëntie dient verbeterd te worden in elke processtap, op hetzelfde moment, voor de gehele organisatie.

 

Alle medewerkers van Wilems worden dagelijks gestimuleerd om kritisch naar hun eigen werkprocessen te kijken en te bedenken wat hun werk beter en gemakkelijker te maken. Hierdoor worden iedere dag weer nieuwe en slimmere oplossingen bedacht.

 

Met deze werkmethode lukt het Willems steeds weer om sneller en efficiënter en daardoor goedkoper te werken!